Smykker til livet

 

 

Skovgaard Guldsmed & Urmager er det nye fællesnavn for Guldsmeden i Glamsbjerg og Urstudio i Grøn Gade i Rosengårdscentret.

 

Vi designer og udarbejder selv smykker og sælger desuden nøje udvalgte smykker fra andre designere og fabrikanter. Årsringen er et af vores særdeles kendte og elskede smykker, som vi har designet og fremstillet siden 1995. Derudover elsker vi ure!

 

 

Skovgaard Guldsmed & Urmager

Søndergade 19 | 5620 Glamsbjerg

Ørbækvej 75 | Rosengårdscentret | Grøn Gade | 5220 Odense SØ

 

Telefon 64 72 36 37 | 66 15 93 76

 

Find os på Facebook

 

 

 

Årsringen 2013

 

 

 

Jeg faldt over et smukt digt af Tove Ditlevsen, der noget så fint rammer det, som jeg gerne har villet udtrykke med Årsringen 2013. Et uddrag af digtet lyder:

 

"Så tag da mit hjerte i dine hænder

Men tag det varsomt og tag det blidt

Det røde hjerte - nu er det dit

 

Det slår så roligt, det slår så dæmpet

For det har elsket og det har lidt

Nu er det stille - nu er det dit

 

Og det kan såres og det kan segne

Og det kan glemme og glemme tit

Men glemmer aldrig at det er dit"

 

Historien, der gemmer sig i guldet, designet og brillanten i Årsringen 2013, handler netop om disse to hjerter - din elskedes og dit eget. Dit eget hjerte, som rækkes frem i strakte arme til den, du elsker, og som symboliseres ved det store hjerte, der udgør hovedelementet i ringens motiv. Og din elskedes hjerte, der symboliseres ved det luftige hjerte, der findes inden i det store hjerte. To hjerter, der er smeltet sammen og opstår i kraft af hinanden. To hjerter i ét.

 

Hjertet er det reneste symbol på kærligheden. Vi bruger det ofte til at udtrykke følelser og sindstilstande med - 'Hun har et hjerte af guld', 'Han har et stort hjerte', 'Det varmede mit hjerte' og 'Mit hjerte smelter'. Og hjertet er særligt centralt, når vi forsøger at udtrykke kærligheden til vores eneste ene.

 

De to hjerter og den smukke brillant, der svæver over dem og lader sit smukke lys skinne over kærligheden, gør ringen til et smukt og unikt symbol på jeres kærlighed.

 

Med disse ord vil jeg gerne hylde kærligheden og dens plads i livet med Årsringen 2013. Åbn dit hjerte og favn din elskede - og tag vare om kærligheden til din eneste ene!

 

Venlig hilsen

 

Guldsmedemester

Henning Skovgaard

 

 

 

Se og læs mere om Årsringen 2012

Læs mere om Årsringen

 

 

Priser Årsringen 2013:

3685 kr. pr. del i alm. guld

3985 kr. pr. del i hvidguld